Schilder Stadskanaal

Schilder Stadskanaal

Heb je een schilder nodig in Stadskanaal of omstreken? Wil je jouw woning of kantoor (of andere ruimte) op een professionele manier laten schilderen? Dan ben je bij Bagnay Schilders aan het juiste adres. Wij hebben een ruime ervaring in schilderen en leveren altijd meesterwerk.
Neem snel contact op via 0596-613655 of vraag een offerte aan!

 

Vraag een offerte aan!

 

Binnenschilderwerk

Bagnay Schilders levert binnenschilderwerk van de hoogste kwaliteit. En dat is maar goed ook, want hoe je woning of kantoor er van binnen uitziet, is van grote invloed op hoe je je voelt. En dan hebben we het over zowel de staat van onderhoud als de gebruikte kleuren. Gelukkig hebben we een enorm ruim assortiment aan kleuren én glansgraden, zodat je jouw woning of kantoor in Stadskanaal volledig naar wens kunt inrichten.

Zie je er tegenop dat je in de rommel moet zitten? Dan regelen we een hotel voor je. Wil je dat je spullen stofvrij blijven? Dan laten we ze door een verhuisbedrijf opslaan. Wil je nadien in een schoon huis terecht komen? Dan regelen we een schoonmaakbedrijf. Het is allemaal mogelijk! We kunnen zelfs spuitwerk uitvoeren, wat zeer efficiënt kan zijn als het om hele vertrekken gaat. Vraag voor meerkleuren muurverf of speciale technieken naar de mogelijkheden.

 

Vraag naar de mogelijkheden!

 

Buiten schilderen

Eerst een hittegolf, vervolgens een vorstperiode en tussendoor wind, regen en zon; buitenschilderwerk heeft het in Nederland soms zwaar te verduren. Daarom is het ook belangrijk dat je buitenschilderwerk uitgevoerd wordt door echte vakmensen, zoals Bagnay Schilders! Wij weten namelijk precies hoe we dit aan moeten pakken en voor het meest langdurige resultaat kunnen zorgen. Onder buitenschilderwerk valt onder andere ook houtrotreparatie, klein timmerwerk en constructieverbetering.

Buitenschilderwerk voeren we uit met hoge kwaliteit en grote efficiëntie, voor zowel particulieren als bedrijven; je vastgoed verdient immers altijd en overal goed onderhoud. Het is ook mogelijk om hierin een onderhoudscontract af te sluiten en we laten je graag in de offerte zien dat dit wel degelijk uit kan! Indien je woning/kantoor het toelaat, kunnen we het buitenschilderwerk zelfs in de winter (onder kleden) uitvoeren. Zo staan we het gehele jaar voor je klaar! Vraag snel een offerte aan!

 

Vraag snel een offerte aan!

 

Buitenschilderwerk…

 • houdt onder andere ook houtrotreparatie, klein timmerwerk en constructieverbetering in;
 • voeren we uit met hoge kwaliteit en grote efficiëntie;
 • voeren we uit voor zowel particulieren als bedrijven;
 • is mogelijk i.c.m. een onderhoudscontract;
 • is zelfs in de winter mogelijk!

Ervaren experts

Al jarenlang werkt Bagnay Schilders in het schildersvak, waardoor we ons inmiddels hebben ontwikkeld tot echte experts. Daarom zijn we nu hét bedrijf voor jouw schilderklus in Stadskanaal of omstreken. Daarnaast zijn we ook nog eens een OnderhoudNL Garantiebedrijf! Zo ben je bij ons verzekerd van optimale zekerheid, vakkundigheid en betrouwbaarheid!

 

Optimale zekerheid, vakkundigheid en betrouwbaarheid!

Onze werkwijze

Bij Bagnay Schilders volgen we altijd drie stappen: 1) Uitgebreid advies; 2) Zorgvuldige voorbereiding op alle werkzaamheden; en 3) Selectie en gebruik van de beste materialen. Zo weet je zeker dat je de allerbeste kwaliteit in huis haalt en dat alles volledig naar wens is. Wil je graag de ervaringen van anderen hierin weten? Lees dan ook eens onze recensies op OnderhoudNL Garantie.

Bagnay Schilders

Bagnay Schilder gaat en staat voor kwaliteit en duurzaamheid. Daarom denken we ook graag aan het milieu en zorgen we voor schilderwerk met een lange levensduur dat aangebracht wordt met behulp van duurzame materialen. Zo gebruiken we bijvoorbeeld herbruikbare afdekkleden. Benieuwd naar wat we al hebben mogen opleveren? Neem dan ook eens een kijkje bij onze projecten.

Wij denken aan het milieu door…

 • zo weinig mogelijk afval te produceren;
 • zo min mogelijk te rijden;
 • gereedschappen en materialen te hergebruiken;
 • zoveel mogelijk te recyclen;
 • verfresten af te voeren;
 • waar mogelijk waterdragende verfsoorten te gebruiken
 • duurzame resultaten te leveren!

Volledig onderhoud door Bagnay Schilders

Je kunt bij ons terecht voor al je schilderwerken, maar ook voor behangen, glaszetten, plaatsen van sierlijsten en stukadoorswerkzaamheden. Het is zelfs mogelijk om een onderhoudscontract bij ons af te sluiten, zodat hoge kosten door achterstallig onderhoud voorkomen worden. Daarnaast geldt de 6% Btw-regeling voor veel van onze werkzaamheden en bieden we een winterkorting aan! Vraag snel een offerte aan om te zien hoe voordelig het kan zijn!

 

Vraag een offerte aan!

 

Bagnay Schilders | Schilder Stadskanaal | Binnenschilder | Buitenschilder | Vakmanschap